Βαλκανική πλατεία - Αλλαγή προγράμματος

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ): Σε αναγκαστικές αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής εκδηλώσεων της «15ης Βαλκανικής Πλατείας 2014» προχώρησαν ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών, εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών.
Οι κύριες αλλαγές αφορούν:
•Τη συναυλία των Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες (2.9), και πλέον μετατίθεται για τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη).
• Τη σημερινή (3.9) παρουσίαση των βιβλίων «Οι Εφιάλτες του δήμιου Σανσόν» και «Είναι κάπου αλλού η γιορτή» του συγγραφέα Χρήστου Χαρτοματσίδη στον εκθεσιακό χώρο της περιοχής Στρεμπενιώτη στις 9 το βράδυ, καθώς και τη συναυλία με τους ENCARDIA και BAILDSA στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης στις 9 το βράδυ, που μετατίθενται για την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στους ίδιους χώρους και τις ίδιες ώρες.
•Τις προγραμματισμένες για σήμερα (3.9) εκδηλώσεις στο πλαίσιο του παράλληλου προγράμματος της Παιδικής Σκηνής, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τελικά τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα τηρηθεί όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ενώ, εκτός απροόπτου, κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόχωμα - Ι.Ν. Αγίου Πνεύματος Σάντας

Πεντάπολη Σερρών

Γαράζο – «Κίτρων Γεύσεις»